Tepelzuigers

XL Tepelzuigers

€ 37,95

Direct leverbaar
Tepelpomp Basic

€ 49,95

Direct leverbaar
Tepelzuigers Set

€ 17,95

Direct leverbaar
Tepelzuiger

€ 9,95 € 12,95

Direct leverbaar
Plungers Tepelzuigers

€ 24,95

Direct leverbaar

Tepelzuigers

Tepelzuigers en Tepelpompjes

Heb jij gevoelige tepels of wil je graag dat je tepels gevoeliger worden? Vind je een vent met grote tepels ook een mooi gezicht en zou jij dat zelf ook graag willen? Dan is een nipple sucker of tepel pompje echt iets voor jou. 

Een tepelzuiger zet je over je tepels heen en vervolgens knijp of pomp je de lucht eruit. Hierdoor ontstaat een vacuüm waardoor je tepel in het pompje wordt gezogen of getrokken. Door het vacuüm zet de tepel uit en wordt hij dus groter en gevoeliger. De grootte is afhankelijk van hoe lang je de tepel pomp draagt. Hoe langer je de pomp op je tepel laat zitten, hoe groter ze zullen worden. 

Een aantal van de tepelvergroters worden met ringetjes geleverd. Je zet de vergroter over je tepel en je knijpt de lucht eruit, de tepel wordt dan in de zuiger gezogen. Zodra je vindt dat je tepel groot genoeg is, kun je het ringetje om de betreffende tepel schuiven. Hierdoor blijven je tepels langer stijf. De tepel ringetjes zijn comfortabel te dragen.

Shop vandaag nog in het ruime assortiment en als de tepelzuiger van je keuze op voorraad is en je bestelt hem vandaag, kun je hem morgen al in huis hebben. En uiteraard wordt je bestelling discreet bij je thuisbezorgd!