Tepelklemmen

Bull Nose Tepelklemmen

€ 17,95

Direct leverbaar
Tepelklemmen The Pinch

€ 22,95

Direct leverbaar

Tepelklemmen

Hou jij ervan om je tepels lekker aan te pakken en nog gevoeliger te maken? Dan kom je met onze tepelklemmen zeker aan je trekken. De druk is af te stellen van subtiel tot intens dus je kunt je tepels net zoveel pijn doen als jij lekker vindt. En als jij je vast laat binden, kan de dominante partner bepalen hoeveel druk hij of zij op je tepels wil zetten. Durf jij steeds een stapje verder te gaan en de klemmen steeds steviger aan te draaien? Bestel vandaag nog en ervaar het zelf!

Tepelklemmen met Ketting

Tepelklemmen met ketting geven extra stimulatie. Je kunt er zachtjes of wat harder aan trekken zodat je je tepels nog meer aan kunt pakken. Ze zijn verkrijgbaar met alleen een ketting of met cockring en clitorisklem. Als je een Prince Albert piercing hebt kun je de klemmen op je tepels zetten en de ketting door je piercing trekken. Als je dan je penis stimuleert, worden tegelijkertijd je tepels meegenomen. Dit geeft een geweldige sensatie zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. 

Gewichten aan je Tepels

Als je gewichtjes aan je klemmen bevestigt, heb je constant het gevoel alsof er aan je tepels getrokken wordt. Als je loopt gaan de gewichtjes heen en weer en als je gevoelige tepels hebt, is dit een geweldig gevoel. Er zijn diverse soorten gewichtjes verkrijgbaar. Tezamen met de klemmen die je stevig aan je tepels hebt bevestigd, zijn de gewichtjes de ultieme manier om te ontdekken hoeveel pijn of genot jij aan je tepels kunt hebben. Hoe ver ga jij?

Discreet Tepelklemmen kopen

Als je discreet tepelklemmen wilt kopen dan ben je bij Online Gaytoys aan het goede adres. Alle wat je bestelt, wordt in hele discrete blanco verpakking verzonden en er is op de doos niet te zien dat je bij een online sexshop hebt gewinkeld. Bestel je door de week voor 23:30 uur of in het weekend voor 22:30 uur dan wordt je bestelling als alles op voorraad is nog dezelfde dag verzonden. De voorraadstatus staat bij elke klem aangegeven!

Online Gaytoys, de grootste in Tepelklemmen.