Siliconen

Siliconen Glijmiddel

Siliconen Glijmiddel voor de Gayman

Veel mannen gebruiken glijmiddel op siliconen basis tijdens de sex. Het voordeel van dit soort glijmiddel is dat het vettig blijft tijdens het gebruik en je langere tijd lekker glad blijft. Nadeel is dat het niet geschikt is om het samen met condooms en bepaalde soorten sexspeeltjes te gebruiken. In deze gevallen raden wij je het gebruik van een glijmiddel op waterbasis aan. 

Siliconen glijmiddel kopen

Alle producten die je op Online Gaytoys vindt, zijn speciaal geselecteerd voor homo- en bimannen. Als je tot deze doelgroep behoort, ben je ervan verzekerd dat alle siliconen glijmiddelen speciaal voor jou zijn uitgezocht en dat veel mannen je zijn voorgegaan bij het bestellen. Wacht dus niet langer en koop je siliconen glijmiddel vandaag nog online.

Siliconen Glijmiddel Discreet Thuisbezorgd

Zoals je van ons gewend bent, krijg je je bestelde siliconen glijmiddel altijd discreet in een blanco verpakking bij je thuisbezorgd. Tijdens het bestelproces kun je het bezorgmoment helemaal zelf bepalen en in Nederland is het zelfs mogelijk om je bestelling op zondag te laten bezorgen. Bestel je op werkdagen voor 23:30 uur dan heb je je artikelen als ze op voorraad zijn morgen al in huis (in het weekend voor 22:30 uur). Betalen doe je snel, gemakkelijk en veilig online maar als je er de voorkeur aan geeft om je bestelling eerst te ontvangen dan kun je je siliconen glijmiddel zelfs achteraf betalen als je dat wilt.