Pinwheels

Transfix Dual Pinwheel

€ 32,95

Direct leverbaar
Metalen Pinwheel

€ 22,95

Direct leverbaar
Wartenberg Wheel

€ 7,95

Direct leverbaar
FSD Pinwheel

€ 16,95

Direct leverbaar
Wheel of pain

€ 17,95

Direct leverbaar
Wiel van pijn

€ 22,95

Direct leverbaar
Wheel of Pleasure

€ 24,95

Direct leverbaar
Cat Claw Huidkrabber

€ 44,95

Direct leverbaar

Pinwheels en Wartenberg Wheels

Ga jij ook graag een stapje verder op SM gebied? Gebruik dan eens een Pinwheel, ook wel Wartenberg Wheel genoemd. Dit is een tandwiel waaraan scherpe puntjes bevestigd zijn en wat voorheen werd gebruikt om neurologische reacties te testen. Door deze scherpe puntjes op de huid te drukken en met het wieltje over de huid te rollen, worden de betreffende plekjes geprikkeld. Hoe harder je het wieltje op de huid drukt hoe meer de puntjes in de huid drukken en hoe meer je de scherpe puntjes zult voelen. Ideaal om je (pijn) grenzen te verkennen en te verleggen. 

SM Tandwiel met meerdere wieltjes

Naast de standaard pinwheels waaraan slechts 1 tandwieltje zit bevestigd, hebben wij ook pinwheels in het assortiment waaraan meerdere tandwieltjes bevestigd zijn. Dit gaat van 2 of 3 tot maar liefst 10 wieltjes met scherpe puntjes. Hoe meer wieltjes en hoe harder je over de huid rolt, hoe meer je de scherpe puntje voelt. Bouw het op je gevoelige en intieme plekjes altijd langzaam op of ga je toch liever meteen tot je grens? Durf en kun jij tot het uiterste gaan?

Bestel je op werkdagen voor 23:30 uur of in het weekend voor 22:30 uur en je bestelling is op voorraad, dan wordt hij nog dezelfde dag in een discrete verpakking naar je verzonden!