Klassieke Vibrators

Vibrator Met Flogger

€ 12,95 € 44,95

Direct leverbaar
Smile Treat

€ 22,95

Direct leverbaar
Classic Chic Vibrator

€ 24,95

Direct leverbaar
Gold Mine

€ 14,95

Direct leverbaar
Siliconen Vibe

€ 34,95

Direct leverbaar

Vibrators voor Mannen

Vibrators zijn er in vele soorten en maten, maar iedereen kent de klassieke vibrator wel. Deze mooi gevormde speeltjes zijn gemakkelijk in te brengen en echt niet alleen geschikt voor vrouwen. Steeds meer mannen ervaren het genot van de vibraties die een massagestaaf kan geven. Door de vorm zijn ze ook anaal goed in te brengen (gebruik wel voldoende glijmiddel).

Eerste keer anale sex

Veel mannen gebruiken een klassieke vibrator om zich voor te bereiden op anale sex. Ze zijn niet al te dik en daarom perfect om mee te starten. Door op de smalle top wat glijmiddel aan te brengen en vervolgens het gebied rond de anus en de anus zelf wat te masseren, wen je eraan hoe het voelt. Op deze manier kun je de vibrator langzaam een stukje naar binnen laten glijden. Niets forceren maar gewoon ontspannen genieten van wat je aan het doen bent. Natuurlijk kan je partner dit ook bij je doen!

Discreet Vibrator Kopen

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je discreet een vibrator kunt kopen. Bij elk exemplaar staat aangegeven of hij op voorraad is en als dat zo is dan wordt hij ,als je hem vandaag nog bestelt, direct verzonden. Netjes verpakt in een blanco doos waarop de naam van onze webshop niet staat vermeld. Kies tijdens het bestelproces zelf het bezorgmoment uit wat jou het beste uitkomt.

Online Gaytoys, de grootste in klassieke Vibrators voor mannen!