Elektro Sex

Vivid E-Stim Cockstrap En Buttplug

€ 34,95 € 99,95

Direct leverbaar
Shock Therapy Pleasure Probe

€ 24,95 € 64,95

Direct leverbaar
Mystim Rodeo Robin

€ 32,95

Direct leverbaar
Electrosex Klemmen

€ 34,95

Direct leverbaar
eStim Therapie

€ 52,95

Direct leverbaar
Mystim Charming Chuck

€ 32,95

Direct leverbaar
Mystim Barry Bite

€ 52,95

Direct leverbaar
Mystim - Magic Gloves

€ 62,95

Direct leverbaar
O(h!)-thello Ovaldildo

€ 87,95

Direct leverbaar
Sextreme E-Plug

€ 42,95

Direct leverbaar

Gay Elektro Sex

Ben jij een van die gaymannen die graag een stapje verder gaat en grenzen wil verkennen en verleggen? Dan is elektrosex, ook wel e-stim genoemd, zeker iets voor jou om te proberen. Door middel van electrische impulsen stimuleer je je gevoelige plekjes. Deze impulsen zijn in te stellen van subtiel voor de beginners tot zeer stevig voor de gevorderde elektrosex gebruikers. Deze speeltjes zijn uitermate geschikt om te ontdekken waar jouw grenzen liggen en te proberen om steeds een stapje verder te gaan!

E-stim Pakket

Begin met een e-stim start pakket en breid deze uit met diverse accessoires zoals dildo's, prostaat stimulators, dildo's of een elektrosex kuisheidskooi. Wij hebben alles in huis voor zowel de starters als de ervaren gebruikers op electrosex gebied. Als je eenmaal gewend bent aan de electrische pulsen zul je merken dat je de intensiteit steeds een beetje kunt verhogen. Forceer echter niets!

Je vindt hier het grootste online assortiment in accessoires voor e-stim en elektrosex. Geen enkel plekje wordt overgeslagen, want zoals je ziet zijn er e-stim speeltjes voor zowel je tepels, penis en ballen als voor het ondergaan van anaal genot. Heb je nog niet veel ervaring op dit gebied dan raden we je wel aan om altijd met beleid en voorzichtig te beginnen. Je kunt de intensiteit van de stroomstootjes langzaam opbouwen zodat je kunt wennen aan het gevoel van elektrosex. 

Bijna alle e-stim toys worden uit voorraad geleverd. Als je door de week voor 23:30 bestelt of in het weekend voor 22:30 en het artikel is op voorraad dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En uiteraard wordt alles discreet in een neutrale verpakking verzonden en bij je thuisbezorgd.

Online Gaytoys, de grootste in Electro Sex!