Mastuberen met een Kont Masturbator

08-02-2018

Masturberen met een Kunstkontje

Net als iedere man neem jij natuurlijk ook regelmatig de tijd voor een heerlijk momentje voor jezelf. Even jezelf verwennen met je rechter- of linkerhand. Maar na al die tijd wil je waarschijnlijk wel eens wat anders proberen en je grenzen verleggen. Hiervoor zijn de lekkerste sextoys beschikbaar waarmee je jezelf tot een nog lekkerder hoogtepunt kunt brengen. En laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn!

Heb je wel eens aan masturbator in de vorm van een kunstkontje gedacht? Dit speeltje bestaat uit een langwerpige sleeve die van binnen is voorzien van noppen en ribbels. Deze zorgen ervoor dat je jonge heer extra wordt gestimuleerd als je hem in de sleeve schuift. Gebruik altijd wat glijmiddel op waterbasis als je hem wilt gebruiken. Glijmiddel verhoogt namelijk het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat je penis makkelijker in het kunstkontje schuift. Na gebruik is hij eenvoudig schoon te maken met warm water en een toyreiniger. Dan is hij direct klaar voor een volgend gebruik en goed reinigen van je kont masturbator zorgt ervoor dat je er langer plezier van zult hebben. 

Een compleet overzicht van alle kontmasturbators vind je HIER.

Een kunstkontje dankt zijn naam aan het feit dat aan een kant van de masturbator zich een opening bevindt waar jij je penis in kunt schuiven. Deze opening is in de vorm van een anus of een lekker kontje. Vandaar de naam! Neem van ons aan dat veel gay- en bimannen zo'n speeltje in het nachtkastje hebben liggen. En daar is ook helemaal niets mis mee, want welke man wil zich nou niet op een super manier verwennen?

Bekijk ook eens
FPPR. Anus Masturbator

€ 17,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Fleshlight - Pink Lady Original Butt

€ 62,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Vulcan Ripe Anus

€ 19,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis