Hoe kun je meer sperma spuiten

11-10-2016

Hoe kun je meer sperma spuiten?

Veel mannen zouden graag meer sperma willen spuiten en dat is makkelijker dan je wellicht nu denkt. Wij geven je hier een aantal tips om het volume van je sperma te vergroten.

Kom een aantal dagen niet klaar:

De makkelijkste manier om meer te spuiten is het klaarkomen een aantal dagen uit te stellen. Het is natuurlijk erg lekker om dagelijks even te ontladen, maar als je het een paar dagen uitstelt, zul je merken dat je meer sperma spuit dan dat je gewend bent. Ook is het dan vaak zo dat het zaad er met meer kracht uitkomt, maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Een extra voordeel van een paar dagen niet klaarkomen is natuurlijk dat je steeds geiler wordt. Hoe langer je het klaarkomen uitstelt hoe meer druk je opbouwt!

Stel het klaarkomen uit (edgen):

Als je met jezelf speelt of als je sex hebt met je partner, kun je de spanning opbouwen door het moment van klaarkomen steeds uit te stellen. Dus op het punt dat je voelt dat je gaat spuiten, stop je met rukken of neuken. Je laat dan de druk van klaarkomen weer wegzakken en begint daarna opnieuw met opbouwen. Op het punt dat je weer voelt dat je gaat spuiten, stop je weer met de stimulatie. Probeer dit zo vaak mogelijk te herhalen. De druk wordt op deze manier flink opgebouwd. Deze manier van uitstellen wordt ook wel edgen of edging genoemd. Edge is het Engelse woord voor rand. Je balanceert dus als het ware op het randje van klaarkomen. Zoek steeds weer die rand op, maar ga er net niet overheen. De eerste keren kan het lastig zijn om niet klaar te komen, maar je zult merken dat als je het oefent je het klaarkomen steeds makkelijker uit kunt stellen. En als je dan na een tijdje edgen klaarkomt, heb je een enorme lading zaad. 

Producten om meer sperma te spuiten:

Naast bovengenoemde tips zijn er ook een aantal producten op de markt die de hoeveelheid sperma zouden kunnen vergroten. Dit verschilt per persoon en is zeker de moeite waard om het een keer te proberen. Een overzicht van de beschikbare producten vind je HIER.

 

Bekijk ook eens
Sperma Verbeteraar - Cum Plus

€ 12,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Yummy Cum Drops

€ 12,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Volume sperma druppels

€ 12,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis