Ballstretching, krijg nu een grotere balzak

07-04-2016

Hoe kun je het beste je ballen stretchen?

Ben jij ook een liefhebber van echte lowhangers? Lekkere laaghangende ballen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door middel van een ballstretcher rek je de huid van je balzak op waardoor je ballen lager komen te hangen. Voor veel gaymannen vinden een flinke balzak echt een super ervaring. Het geluid dat de ballen maken als ze tijdens het neuken tegen je billen kletsen is erg opwindend. 

Ballstretchers zijn er in vele soorten, maten en materialen. Van metaal, rubber of leer ze zorgen er allemaal voor dat je balzak gestretched wordt. Het beste effect krijg je met een metalen stretcher. Door het gewicht van de stretcher zul je sneller effect merken van het stretchen. Als je hele gevoelige ballen hebt, is een metalen stretcher wellicht een minder geschikte optie omdat het gewicht van de stretcher op je ballen rust. De leren en rubber stretchers doen natuurlijk ook hun werk. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Je kunt ook een parachute gebruiken. Deze wordt rond je ballen gewikkeld en met drukknopjes vastgemaakt. Aan de parachute zitten kettingen met aan het uiteinde een ring. Hieraan kun je extra gewichten bevestigen, waardoor je je ballen dus uit gaat rekken / stretchen. 

Voorbeeld van een parachute:

Parachute Ballstretcher

Op Onlinegaytoys vind je zeker de ballstretcher die bij je past. En ben je nieuw op dit gebied dan is het gewoon een kwestie van proberen wat voor soort stretcher je voorkeur heeft. Onderstaand vind je een klein overzicht van de beschikbare stretchers. Stretch altijd met beleid en forceer niets. Je wilt je zaakje natuurlijk geen pijn doen. 

Hier vind je een volledig overzicht !

De mannen die echte lowhangers (laaghangende ballen) willen hebben, kunnen natuurlijk steeds een stapje verder gaan. Door gebruik te maken van ringen van rubber of tpr, kun je steeds een extra ringetje toevoegen aan de ring of ringen die je al om je balzak draagt. Hierdoor zal je zak steeds een beetje verder oprekken. Ook hierbij geldt altijd dat je het met beleid moet doen en niets moet forceren hoe graag je ook je zak wilt stretchen. Als je het langzaam opbouwt, krijg je het beste resultaat. 

Een goede ballstretcher om mee te beginnen is de Titanmen Cockcage. Deze stretcher is ongeveer 5 cm lang en rekt goed mee. Door deze ring om je balzak te doen (zorg dat hij boven je ballen zit, tussen je penis en je ballen in) rek je je ballen goed op. Draag hem langere tijd zodat je je zak goed oprekt. Let op dat het wel comfortabel blijft om te dragen. Als het gaat irriteren of pijn gaat doen moet je hem meteen verwijderen. Er zijn mannen die 3 of 4 van deze ringen boven elkaar kunnen dragen en hun ballen dus rond de 20 cm gestretched hebben. Let op: dit is voor de gevorderde stretchers en zeker niet voor de beginners!

Voorbeeld van de Titanmen Cockcage:

Ballstretcher

Bekijk ook eens
Metal Heavy Ball Stretcher

€ 83,97 € 119,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Hells Bridge Ball Stretcher

€ 269,00

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Zware Metalen Ballstretcher

€ 94,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Leren Cockring En Ballstretcher

€ 47,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Parachute Ballstretcher

€ 32,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis