Anaal Douches, hoe zorg je dat je schoon bent voor anale sex

11-10-2016

Voorbereid zijn op anale sex

Ben jij een liefhebber van anale sex dan herken je vast het probleem wel dat je je zorgen maakt over het feit of je wel helemaal schoon bent of niet. Echt onbezorgd genieten is er dan niet bij en dat is natuurlijk erg jammer. Om dat te voorkomen zijn er diverse anaal douches te krijgen, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je wèl lekker fris bent en je intens kunt genieten van anale stimulatie. 

Anaal spoelen

Gaymannen die van anale sex houden, doen vrijwel allemaal aan anaal spoelen (ook wel klysma of darmspoeling genoemd). Thuis gaat dit door middel van een aparte spoelslang. Het uiteinde van de slag wordt anaal ingebracht en vervolgens wordt er water naar binnen gespoten. Daarna wordt het water naar buiten geperst waardoor de endeldarm als het ware schoon gespoeld wordt. Door dit een aantal maal te herhalen kun je ervoor zorgen dat er geen ontlasting meer achterblijft. Je dient er natuurlijk wel op te letten dat het water niet te warm is en dat je het water niet met teveel kracht naar binnen spuit. Het blijft een teer en gevoelig gebied!

Voorbeeld van complete spoelsystemen:

Spoelslang AnaalKlysma SetIntiem Douche

 

Anaal spoelen onderweg

Als je een weekendje weg of op vakantie gaat is het teveel gedoe om je complete spoel of douche systeem mee te nemen. Maar geen zorgen, er zijn speciale anaal douches te krijgen die je makkelijk in je toilettas kunt stoppen en overal maar naartoe kunt nemen. Zo ben je altijd voorbereid op een date en kun je genieten van schone anale sex. 

Voorbeeld van intiem douches:

Kleine Anaal DoucheIntiem DoucheColt Travel Shower

 

Het maakt eigenlijk niet uit welke je gebruikt, ze zorgen er allemaal voor dat je hygiënisch kunt genieten. Een compleet overzicht van alle intiem douches, spoelslangen en spoelsystemen vind je HIER.

Bekijk ook eens
Anaal Douche

€ 9,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Steamy Douche - Anaal Douche

€ 32,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
CleanStream Anaal Douche

€ 52,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
COLT Advanced Shower Shot - Intiem Douchen

€ 92,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis